Dees

PicMonkeyblog-CollageHallo, Ik ben Dees, om je een ideetje te geven wie ik nu eigenlijk ben, heb ik een kleine introductie voor je gemaakt.

Ik ben nu al bijna 25 jaar styliste en heb mijn opleiding gevolgd aan de Styling Academie Artemis in Amsterdam. Afgestudeerd op Interieur fotostyling, maar in al die jaren in vele styling gebieden werkzaam geweest. Ik heb mij naast interieur ook een tijd gericht op de grote maten mode, omdat hier nog zoveel werk te doen is, voor ons ‘confident’ volle vrouwen.  Maar mijn hart ligt meer bij het interieur, het mooi maken, beschilderen van muren en decoreren van meubels, het inrichten van huizen, scholen en kinderdagverblijven en het geven van styling en kleuradviezen.

MIJN DROMEN: bovenal gelukkig worden, of misschien moet ik zeggen gelukkig blijven. Geluk voor mijn dochter en de mensen om me heen. Inspireren en geinspireerd worden. Leven in vrijheid en warmte, veel creativiteit blijven houden en zo veel mogelijk mooi maken wat ik zie …. en misschien is het me gegund om ook dit jaar toch weer even naar mijn tweede thuis New York te gaan.

MUZIEK: een zo belangrijk onderdeel van mijn leven en net als bij de meesten onder ons bepalend voor de stemming waar je op dat moment in zit. Een paar van mijn favoriete muzikanten zijn: Ben Harper, Pearl Jam, The Black Crowes, Rival Sons, Jill Scott, D’Angelo en Gregory Porter.

FILMS: Into The Wild, Shawshank Redemption en The Book Of Eli. Heb je ze nog niet gezien? Doe je zelf een plezier en ga ze bekijken. Ze zijn meer dan de moeite waard.

BOEKEN: er was een tijd dat ik het ene boek na het andere verslond, nu doe ik het een stuk rustiger aan en breng ik vooral heel erg veel tijd door achter mijn laptop en lees ik veel tijdschriften ter inspiratie … ben ik dan nog alleen maar bezig met werken? Helaas lijkt het daar soms wel op.

BLOEMEN: altijd en vooral pioenrozen, bloesemtakken en alles uit de tuin, maar geen, nee echt geen geel.

KLEUREN: zwart aan mijn lijf en zwart-wit in mijn huis.

FAVORIETE PLEKKEN: New York, Kopenhagen, de Provence en natuurlijk ons eigen Amsterdam.

ETEN: ik houd van eten, eerlijk, puur en gezond. Pittig Indisch en Thais, maar bovenal gezellig samen koken met vrienden, drankje en uren natafelen.

DRINKEN: water en thee, maar ook een goede sterke koffie soms met opgeklopte melk, wijn en een (frozen) margarita.

HUISDIEREN: onze 3/4 Rhodesian Ridgeback Themba, de lieverd! en Alex de huis, tuin en keuken kater van mijn dochter.

MENSEN: ik houd van oprechte mensen, mensen die ergens voor staan, eerlijk, puur en vriendelijk, met een groot hart en het liefst een beetje anders.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren