Werkwijze

 

KENNISMAKINGSGESPREK

Voorafgaand aan een interieurontwerp kom ik langs voor een kennismakingsgesprek. Doel van dit gesprek is niet alleen inzicht krijgen in de situatie, wensen en eisen maar ook om te zien of er een klik is. Wanneer het over je huis gaat dan is het belangrijk dat je dat project aangaat met iemand die je begrijpt, qua smaak op hetzelfde niveau zit en waarbij je een prettig gevoel hebt. Omdat ik tijdens dit gesprek al veel informatie geef en vaak de ruimte opmeet en fotografeer, reken ik voor dit gesprek €75,=. Wanneer je na ontvangst van mijn offerte mij de opdracht gunt, wordt dit bedrag weer in mindering gebracht op het totaal.

Mijn werkzaamheden zijn erg divers, maar jouw wensen en ideeen vast ook. Daarom maak ik na dit gesprek het liefst een offerte op maat voor je.

Om je echter een idee van de mogelijkheden te geven staan hier onder enkele indicaties.

 

MONDELING ADVIES:

Ga je binnenkort verhuizing of ben je niet meer zo blij met de inrichting van je huidige woning? Dan heb je vast allerlei plannen, ideeën, maar ook twijfels. Ik denk graag met je mee en kom met oplossingen die al in een mondeling advies tot grote resultaten kunnen leiden.

Soms is een uitgebreid advies niet noodzakelijk en kunnen we samen heel ver komen in een gesprek. In 2,5 uur luister ik naar je wensen en geef ik je advies over indeling, kleur, sfeer, verlichting en evt. aankopen voor je huis.

Ik vraag je van te voren om wat plaatjes te verzamelen, zodat we makkelijk samen een beginpunt hebben. Van daaruit bouwen we je inrichting op. Ik neem mijn laptop mee, waar ik een enorme hoeveelheid beeldmateriaal in heb opgeslagen. Samen maken we keuzes en na 2,5 uur heb je je eigen map met alle informatie. Genoeg om met je interieur aan de slag te gaan.

Kosten voor een mondeling advies van 2,5 uur met beperkt plan €250,=                  Of €90,= per uur

 

STYLING / INTERIEUR PLAN

Wil jij een echt plan, omdat je vragen wat complexer zijn of je wensen uitgebreider, dan kan ik een plan voor je maken. Samen bepalen wij tijdens het kennismakingsgesprek wat jouw wensen zijn. We zullen veel contact hebben en zo samen bepalen welke interieur bij je / jullie past. Ik zal een uitgebreid interieurplan maken, waarna je voldoende informatie hebt om je huis zo in te richten dat het aan al je wensen voldoet.

Jouw wensen en behoeften zullen divers zijn en misschien heb je geen behoefte aan alle onderdelen van het plan. Misschien wil je geen plattegrond, maar krijg je de sfeer van je kamer niet goed, omdat je het moeilijk vindt om de juiste keuzes te maken. Ik zou dan een moodboard met kleurplan en/of verlichtingsplan kunnen maken. Misschien wil je geen shoppinglist, maar samen met mij op pad om met mij inkopen te gaan doen.

In het oriënterende gesprek zullen de wensen duidelijk worden en op basis van dat gesprek stel ik een wensenlijst en offerte op, waarna we na akkoord aan de slag kunnen gaan.

 

SHOPPING:

Vind je het fijn om met mij inkopen te gaan doen, dan hoort dit ook tot de mogelijkheden. Ik werk samen met een aantal leveranciers en winkels waar ik tegen goede condities kan inkopen, waar jij ook van mee kan profiteren.

Ik vraag hiervoor een uurtarief van €70,=

 

INTERIEUR STYLING:

Nadat ik een plan voor je gemaakt heb wil je misschien toch dat ik het hele plan voor je afmaak, de puntjes op de i zet en bij je thuis de styling doe om je helemaal blij achter te laten.

Ik vraag hier voor een uurtarief van €70,=

 

De genoemde prijzen zijn incl. 21%btw en excl. reiskosten van €0,30 per km. Ik reken geen reiskosten binnen 15 km van Hilversum.

Voor een kennismakingsgesprek en een mondeling advies wens ik direct na het gesprek het afgesproken bedrag af te rekenen. Bij uitgebreidere adviezen werk ik met een offerte, akkoord en factuur achteraf.

Je kunt hier mijn algemene voorwaarden lezen.