Aanbod

Hier onder staan enkele advies opties met bij behorende kosten. Er is echter nog veel meer mogelijk. Zo uniek als jij en jouw wensen zijn, zo uniek zijn ook de adviezen. Deze adviezen kunnen toegespitst worden op jouw unieke vraag. Onderstaande adviezen zijn slechts een indicatie. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op.

Mondeling advies

Soms is een uitgebreid advies niet noodzakelijk en kunnen we samen heel ver komen in een gesprek. In maximaal 3 uur luister ik naar je wensen en geef ik je advies over indeling, kleur, sfeer, verlichting en evt. aankopen.

Heb jij zelf al ideeën, maar loop je toch op een aantal zaken vast dan is dit mondelinge advies iets voor jou.

Tarief €425,=

meer lezen

Uitvoering advies en begeleiding

Naast het plan is er een mogelijkheid dat ik je verder ondersteun met het vervolbrengen van het plan zoals door mij bedacht. Denk hierbij aan inkoop van spullen en het stylen van de ruimte(s) Ik zet voor jou de puntjes op de i.

Tarief €90,= per uur met een minimum van 3 uur

meer lezen

Uitgebreid advies

Misschien zijn jouw wensen wat complexer en heb je meer behoefte aan een uitgebreid advies.  Tijdens een kennismakingsgesprek analyseren we samen jouw wensen, de ruimte(s) en de mogelijkheden.

We zullen intensief contact hebben om samen tot een prachtig interieur op maat te komen.

indicatie: €1350,= per ruimte

meer lezen

Kleuradvies

Kleur is zeer persoonlijk. Persoonlijk voor jou, maar ook voor de ruimte. Hoe een kleur overkomt is zeer afhankelijk van lichtinval, ondergrond, type verf en omgevingskleuren. Het is daarom fijn om samen te zien wat die kleuren nu werkelijk doen in jouw ruimte.

Tarief €290,= per ruimte, maximale duur 2 uur

meer lezen

Meer weten? Neem contact met mij op voor een kennismaking!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial