Dees

… als je ondertussen hier bent aangekomen, zal ik je iets meer over mezelf vertellen.

Ik ben nu ruim 25 jaar styliste en heb mijn opleiding gevolgd aan de Styling Academie Artemis in Amsterdam. Afgestudeerd op Interieur fotostyling, maar in al die jaren in vele styling gebieden werkzaam geweest. Ik heb mij naast interieur ook een tijd gericht op de grote maten mode, omdat hier nog zoveel werk te doen is, voor ons ‘confident’ volle vrouwen.  Maar mijn hart ligt meer bij het interieur, het inrichten van uiteenlopende ruimtes, van huizen, kantoren, scholen en kinderdagverblijven.

Mijn stijl: Mijn stijl is bovenal ondergeschikt aan wat mijn opdrachtgever wil. Ik luister goed en ik zie wat een ruimte nodig heeft. Ik overzie het hele plaatje en voeg persoonlijkheid toe aan een ruimte. Ik ben niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en ik vind het inspirerend om eens iets anders te proberen. Ik houd van mooie materialen, samenhang en rust, maar ik zoek ook de spanning op .. dat is mijn stijl.

Mijn dromen: Zoals iedere moeder is het het belangrijkst dat het met mijn kind goed gaat en voor mezelf wil ik steeds beter worden in wat ik doe. Mezelf ontwikkelen, uitgedaagd worden is wat ik mezelf toewens. Mijn bedrijf uitbouwen en mooie dingen creëren. Voor de korte termijn droom ik van het verbouwen van mijn eigen woning en een lange vakantie naar mijn 2e ’thuis’ New York.

Muziek: Een zo belangrijk onderdeel van mijn leven en net als bij de meesten onder ons bepalend voor de stemming waar je op dat moment in zit. Een paar van mijn favoriete muzikanten zijn: Ben Harper, Pearl Jam, The Black Crowes, Rival Sons, Jill Scott, D’Angelo en Gregory Porter.

Films: Into The Wild, Shawshank Redemption en The Book Of Eli. Heb je ze nog niet gezien? Doe je zelf een plezier en ga ze bekijken. Ze zijn meer dan de moeite waard.

Boeken: Er was een tijd dat ik het ene boek na het andere verslond, nu doe ik het een stuk rustiger aan en breng ik vooral heel erg veel tijd door achter mijn laptop en lees ik veel tijdschriften ter inspiratie … ben ik dan nog alleen maar bezig met werken? Helaas lijkt het daar soms wel op.

Bloemen: Altijd en vooral pioenrozen, bloesemtakken en alles uit de tuin, maar geen, nee echt geen geel.

Kleuren: Zwart aan mijn lijf en zwart-wit in mijn huis.

Eten: Ik houd van eten, eerlijk, puur en gezond, vegetarisch. Pittig Indisch en Thais, maar bovenal gezellig samen koken met vrienden, drankje en uren natafelen.

Favoriete plekken: New York, Kopenhagen, de Provence en natuurlijk ons eigen Amsterdam.

Drinken: Water en thee, maar ook een goede sterke koffie, wijn en een (frozen) margarita.

Huisdieren: Onze 3/4 Rhodesian Ridgeback Themba, de lieverd! en Alex de huis, tuin en keuken kater van mijn dochter.

Mensen: Ik houd van oprechte mensen, mensen die ergens voor staan, eerlijk, puur en vriendelijk, met een groot hart en het liefst een beetje anders.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial